Help, hoe kan ik..........

Hoe kan ik een.........

 • Advertenties plaatsen   U mag per rubriek onbeperkt advertenties plaatsen, ook hier zijn GEEN kosten aan verbonden, maar geen dubbele advertenties.      wel eerst even registreren als  u dit nog niet gedaan heeft als  u een nieuwe gebruiker bent.                                                                                                                                                                                              
 • Advertentie verwijderen, hiervoor dient u in te loggen en daarna kunt u de  advertenties verwijderen, druk hiervoor op het rode kruisje rechts in beeld, en wacht even 3 seconden, afhankelijk van uw internetsnelheid  en dan komt links bovenin beeld te staan;     

  "Wilt u deze advertentie verwijderen?"

  >>Uw advertentie (ID: 0000)<< en dan  "JA / Nee" .

                                                                                                                                                 
 • Advertentie gewijzigd maar ik zie geen verandering? Druk tegelijk op de knoppen "CTRL" en op "F5" van uw toetsenbord en de advertentie zal op de juiste manier zichtbaar zijn.                                                                                                                                                                                                                                 
 • Advertentie omhoog plaatsen  Als u bent ingelogd gaat u naar uw advertenties en tussen het potloodje en het rode kruisje staat deze optie. Bij aanklikken wordt uw advertentie weer omhoog geplaatst en ook weer verlengd voor 720 dagen. Dit kan per advertentie 1 x in de 7 dagen.                                                                                                                                                                      
 • Advertentie handmatig verlengen    Als u bent ingelogd gaat u naar uw advertenties toe, en tussen het potloodje en het rode kruis staat deze optie. Dit kan 1 maal per 7 dagen en daarbij staat uw advertentie ook weer bovenaan voor 720 dagen.                                                                                               
 • Beoordeling verkoper    Het is nu ook mogelijk om een beoordeling te schrijven over een verkoper,  hiervoor dient u wel ingelogd te zijn.                                                                                                                                 
 • Bieden, voor bieden op een object dient u eerst ingelogd te zijn, bent  u nog niet geregistreerd dan dient u eerst een aan account maken.                           
 • Bieden is niet altijd zichtbaar op de website, deze knop is alleen zichtbaar bij "Bieden" en "Vraagprijs", waarbij de verkoper de mogelijkheid heeft om "Bieden vanaf" uit te zetten.  Om te  kunnen bieden moet  u wel ingelogd zijn op de site, indien u nog geen account  heeft dient u deze eerst aan te  maken onder "registreren".  Wordt  uw bod overboden , dan krijgt  u daar een melding van om opnieuw een hoger bod uit te brengen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 • Contact, ik werk alleen met email contact en indien u vragen heeft kan ik u bellen, maar dat is alleen voor Nederland, ik probeer binnen 24 uur te reageren.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
 • Favorieten waar kan ik deze zien? U dient wel eerst in te loggen op uw account en dan kunt bij de advertentie op "Favoriet toevoegen" drukken en kunt u in uw persoonlijke account onder advertenties de knop of tekst "Favorieten" weer vinden. U kunt al uw favoriete advertenties zien door in te  loggen en dan ziet u onder "Laatst bekeken advertenties" het blok favorieten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • Foto`s plaatsen, er kunnen maximaal 30 foto`s bij uw advertentie staan, wel dient uw foto van het bestand *.JPG te zijn.  De grootte van de foto maakt  niet uit, het programma past automatisch de foto`s aan op grootte.  U kunt achteraf ook een foto wijzigen, indien u een foto verwijderd dient u na verwijderen op "Opslaan" te drukken en daarna de nieuwe foto te  plaatsen, mag ook op de laatste lege plaats en daarna weer bevestigen d.m.v. de knop "Opslaan".  

  Op de website vult u alles in zoals  u gewend was, daarna gaat u naar de 1ste fotoplaats en kies het plaatje met de tekst "Kies afbeelding" dan opent er een foto map op uw computer, selecteer de gewenste foto`s d.m.v. "CTRL + A" door deze tegelijkertijd in te drukken, en daarna drukt u op "Openen" van de betreffende  map  en de door  u geselecteerde foto`s staan op de website.

  Als u bijvoorbeeld maar 4 foto`s wilt  plaatsen, en er staan 5 foto`s in de  map drukt  u weer  op "CTRL" en "A" en houdt "CTRL" ingedrukt en klik op de foto die u niet wilt plaatsen en de overige blijven geselecteerd en kunnen geplaatst worden.                                                                                          

  Op classicmarkt.nl is de mogelijkheid ingebouwd om foto's in de juiste volgorde te slepen bij het aanmaken of bewerken van een advertentie.

  U hoeft de advertentie niet meer afzonderlijk op te slaan op het moment dat je een afbeelding toevoegt aan een reeds bestaande advertentie.

  De foto wordt meteen toegevoegd aan de advertentie en ook na het wijzigen van de volgorde bij een reeds bestaande advertentie hoef je niet op "Opslaan" te klikken. De volgorde wordt direct opgeslagen.

                                                                                                                                                            
 • Gekantelde foto`s, neem contact op via het "Contactformulier" of als  wij het constateren dat wij voor  u de foto`s gratis kantelen                                                                                                                                                                 
 • Nieuwsbrief   De nieuwsbrief, u kunt deze nalezen op de website, maar ook per mail ontvangen, u kunt zich aanmelden via de website, en uitschrijven kan altijd weer via de mail waar onderaan een linkje is toegevoegd met de mogelijkheid om u van de nieuwsbrief af te melden.                                                                                                                                                                             
 • Personenwagens,   Bij het plaatsen van een personenwagen met bouwjaar tot 1990 (uitzondering is als u een model heeft bouwjaar 1992 maar  het model is hetzelfde als  van 1988 is hier een uitzondering voor. Ook in deze rubriek krijgt u een gratis topadvertentie en ook onbeperkt te verlengen en naar boven te plaatsen. (1 x per week) Ook wordt  uw auto mits met foto geplaatst op de website oudetrucksenmeer.nl geplaatst (niet dezelfde dag) . ook hier blijft uw advertentie 200 dagen staan.                                                                                                                                                
 • Registreren, U dient voor het plaatsen/bieden zich eerst te registreren, de tekst "Registratie" staat in de menubalk welke u vindt boven aan de pagina.                 
 • Reserveren, u kunt uw advertentie  op gereserveerd zetten via  uw account, gaat de verkoop niet door dan kunt  u de advertentie van gereserveerd halen door  in het menu op "Nee"   te klikken, ook komt  uw oude prijs weer  in het vakje "Prijs" te staan voor bezoekers.                                                                                                                                                                                                                                                                        
 • Rubriek bestaat niet? Als uw rubriek er niet bijstaat kunt u uw advertentie onder "Diversen of overige" te plaatsen, ik maak dan de juiste categorie aan en verplaats uw  advertentie naar de juiste rubriek.                                                                                                                                                                                                                  
 • Top advertenties, betreft het een gemotoriseerd object, truck, camper, bus kraan, personenwagen en  tractor enz. krijgt u van Classicmarkt.nl een gratis topadvertentie (mits voorzien van een foto) en een vermelding op onze andere website oudetrucksenmeer.nl/voertuigen-van classicmarkt waar u ook niets   voor hoeft te doen. De topadvertenties rouleren op de website waardoor elk  object eens in de zoveel tijd als eerste wordt getoond, de topadvertenties kunt u herkennen omdat deze zijn gekleurd.                                                                                                                                                   
 • Wat zijn de kosten, Op deze website is alles gratis inclusief een weblink naar uw bedrijf of website. Bij een gemotoriseerd object krijg u ook nog eens een gratis topadvertentie.                                                                                                                                                                           
 • Wachtwoord vergeten, in het menu inloggen heeft u de mogelijkheid om uw wachtwoord te resetten, het programma maakt een nieuw wachtwoord voor u aan en daarna kunt u deze wijzigen in uw account.                                                                                                                                                                                             
 • Weblink plaatsen in het menu "Links" onder de categorieën, vul het contactformulier in met de link van uw pagina en na beoordeling en  goedkeuring  zal deze geplaatst worden.                                                                                                                                                                                                         
 • Whatsapp Als  u bij de adverteerder een whatsapp nummer ziet staan kunt u deze aanklikken met een (Mobiel) apparaat waar een bel functie opzit en Whats app is op geinstalleerd om via deze functie in contact te komen met de verkoper.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
 • Websitelink plaatsen lukt niet, bij het plaatsen van een website link in uw advertentie dient u eerst https:// te typen en dan de link naar u website en dan ziet  het er zo uit https://www.mijnsite.nl  Het voorbeeld van HTTPS:// staat voorgedrukt, u dient dit wel zelf in te typen.                                                                                                                                                                                         
 • Zoekopdrachten  u kunt zoeken in rubrieken. Ook is het mogelijk vanaf heden uw zoekopdracht te bewaren en zodra het gezochte artikel wordt aangeboden krijgt u een mailtje van het programma waarin uw artikel wat u zoekt in de mail staat , u gaat naar zoeken in het zwarte balkje , typt uw zoekopdracht in en daaronder staat een groen balkje met de tekst "Bewaar zoekopdracht" heeft  u gevonden wat u zocht dan kunt  u dit gezochte artikel weer uit uw account verwijderen. Voor deze functie  dient  u ook ingelogd te zijn op de website.                                                                                                                                                                                                                                                                                       
 • Advertentie plaatsen is gratis voor 270 dagen met daarbij o.a. een gratis weblink.                                                                                                                                                               
 • Boeken, miniaturen, folders, verzamel artikelen mogen geplaatst worden mits truck en/of oldtimer gerelateerd, voor miniaturen mag ook 25 jaar en jonger.                                                                                                                                                                                                                                                                    
 • Bij een gemotoriseerd object, trailer/ aanhanger moet de leeftijd van voor 1990 zijn, is het bouwjaar b.v. 1992 maar  het is een model van 1988 dan mag deze ook geplaatst worden.                                                                                           
 • Als u bij het plaatsen van een advertentie de niet gebruikte vakken leeg laat       zullen deze niet bij de advertentie getoond worden.                                            
 • Bij spam of lastig vallen van verkopers wordt het ip adres en emailadres van de  overlastgever geblokkeerd.                                                                                
 • Uw gegevens blijven binnen Classicmarkt.nl en zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden, ook niet na verkoop van uw object.               
 • Indien een advertentie niet aan de regels voldoet behoud ik mij het recht voor de advertentie zonder enige kennisgeving vooraf /reden te verwijderen.

 

Bent u tevreden verneem ik dat graag en door vertellen / reclame is altijd goed.