Austin 7en Pearl cabriolet 1937.

Vraagprijs:
€ 10.950,00
Sinds:
08-08-2022
Gezien:
302
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Tilburg
Provincie:
Noord-Brabant (NL)
Telefoon:
Toon nummer
Website:
Bezoek de website
Bouwjaar:
1937
Staat van het object:
Gerestaureerd
Versnellingsbak:
Handgeschakeld
Aantal versnellingen:
4
Aantal deuren:
2
Cilinderinhoud:
750
Kenteken aanwezig:
Ja
Geïmporteerd:
Ja
Voertuig rijdt:
Ja
Airconditioning:
Nee
Trekhaak:
Nee
Beschrijving:
Austin 7en Pearl cabriolet 1937.

Niet vaak hebben wij een vooroorlogse auto in de voorraad maar toen ik dit wagentje tegenkwam moest ik hem in mijn voorraad hebben.

Een Austin seven van bouwjaar 30-06-1937 en in een zeer mooie conditie. De auto heeft Nederlands kenteken en is geïmporteerd op 20-08-1990. Het gewicht van de auto is 720 kilo en de cilinder inhoud is 747cc.

De Austin is color green met een smalle gele stripping en heeft een mooi gepatineerd leder interieur. Hier zijn nergens scheuren in of aan.

De Austin heeft een voorruit die naar voren toe geopend kan worden, een full open dak, een reservewiel, een stroomonderbreker, gerestaureerd in de negentiger jaren, een kofferrek, veel originele onderdelen.

Bij de auto is er ook een gebruikers handboek met documentatie voor reparatie/ revisie van de Austin.

Rijden in deze auto is als stap ver terug in de tijd. Redelijk spartaans maar toch charmant. Schakelen en rijden gaat zeer goed. De Austin is goed verzorgd door zijn laatste eigenaar en wij zijn blij een dergelijk exemplaar te kunnen verkopen.

Technisch en optisch is de Austin seven in perfecte conditie, je rijd er zo in weg.

Ook deze Austin kunnen wij door onze transporteur laten brengen tot bij u voor de deur op elke locatie dan ook. Indien nodig voorzien van exportdocumenten.

Reactieformulier