Austin Healey 100/6 1959

Vraagprijs:
€ 57.900,00
Sinds:
13-01-2023
Gezien:
268
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Tilburg
Provincie:
Noord-Brabant (NL)
Telefoon:
Toon nummer
Website:
Bezoek de website
Bouwjaar:
1959
Staat van het object:
Gerestaureerd
Brandstof:
benzine
Versnellingsbak:
Handgeschakeld
Aantal versnellingen:
4
Aantal deuren:
2
Cilinderinhoud:
2600
Kenteken aanwezig:
1
Geïmporteerd:
Ja
Voertuig rijdt:
Ja
Airconditioning:
Nee
Trekhaak:
Nee
Beschrijving:
AUSTIN HEALEY 100-6 1959.

Austin Healey 100-6 uit 1959 in de kleuren licht grijs over donker grijs, een mooie sjijke uitstraling. De auto is in Nederland ingeschreven en heeft daarom een Nederlands kenteken sinds 19-06-2013.

Het bouwjaar van de Healey is 20-03-1959

In de jaren voor de inschrijving is de auto gerestaureerd waarvan een fotoalbum aanwezig met foto’s die deze restauratie weergeven.

De Austin Healey is voorzien van Lederen bekleding, opsteekramen, tonneau cover, sportspiegel, louvres in de motorkap, motolita houten sportstuur, schijfremmen voor, verchroomde 60 spaaks wielen met Vredestein classic sprint banden, overdrive op de 3e en 4e versnelling, electrische ontsteking. Uiteraard is de auto roestvrij en de lak heeft een mooie gelijkmatige glans

Deze Austin healey bevind zich in een zeer fraaie conditie en er is de laatste jaren goed voor gezorgd door de huidige eigenaar waarvoor wij deze auto mogen verkopen (consignatie verkoop)

De auto presteert uitstekend, de 2,6 liter motor loopt mooi en de versnellingsbak laat zich soepel schakelen evenals de overdrive. De softtop is in bijna nieuwstaat en de raampjes zijn mooi helder.

Dit is een zeer fijn rijdende auto en nodigt uit voor vele mooie ritten en daarbij is de auto een zeer mooie verschijning. Graag nodigen wij u uit de auto life te komen bekijken.


Wij kunnen de auto naar het buitenland transporteren en bij u voor de deur afleveren. Wij verzorgen bij export de benodigde exportdocumenten

Reactieformulier