MGA 1500 roadster 1957 rood

Vraagprijs:
€ 23.950,00
Sinds:
08-08-2022
Gezien:
328
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Tilburg
Provincie:
Noord-Brabant (NL)
Telefoon:
Toon nummer
Website:
Bezoek de website
Bouwjaar:
1957
Versnellingsbak:
Handgeschakeld
Aantal versnellingen:
4
Aantal deuren:
2
Cilinderinhoud:
1500
Kenteken aanwezig:
1
Geïmporteerd:
Ja
Voertuig rijdt:
Ja
Airconditioning:
Nee
Trekhaak:
Nee
Beschrijving:
MG A 1500 roadster rood 1957
Deze MG A is er een van de eerste bouwjaren namelijk 30-06-1957 en is op 15-06-1992 in Nederland op kenteken gezet. Dit is gedaan door de eerste en enige eigenaar in Nederland en daarvoor had de MG een eigenaar in Californië U.S.A.

Begin 2021 hebben wij deze auto verkocht naar België en door omstandigheden hebben wij deze auto opnieuw in de verkoop. Op dit moment heeft de MG een Belgische inschrijving.

De auto is in het verleden op hoog niveau gerestaureerd uitgaande van een prima basis. Er zijn in 2021 nog een aantal verbeteringen en veranderingen aan de auto gedaan zoals nieuw chroom, kofferrek, opsteekramen bijbehorende cover, draadvelgen chroom met spinners en white wall banden.

Daarbij zijn er een full tonneau cover, veiligheidsgordels, hoofdstroomschakelaar, MG A voetmatten en rubbermatten, en kofferbak bekleding aan toe gevoegd.

Absoluut geen roest of schade aan de auto. Veel van de historie is bekend en veel foto’s van de restauratie zijn bij de auto.

Deze MG A roadster is in werkelijkheid zoals op de diverse foto’s te zien is en heeft geen verborgen gebreken en de conditie is ook zoals in de tekst word weergegeven’

Een schitterende auto waarmee je graag gezien wilt worden op straat en bij de diverse evenementen. Kom de auto eens bekijken om een goede indruk te krijgen.

Ook deze auto kunnen wij door onze transporteur laten brengen naar de door u opgegeven locatie, en indien nodig voorzien van exportdocumnten.

Reactieformulier