Renault 9 1.1 1982 APK tm juli 2024

Vraagprijs:
€ 2.450,00
Sinds:
01-11-2022
Gezien:
134
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Enschede
Provincie:
Overijssel (NL)
Staat van het object:
Originele staat
Bouwjaar:
1982
APK:
2024
Kilometerstand:
101000
Kenteken aanwezig:
1
Versnellingsbak:
Handgeschakeld
Aantal versnellingen:
4
Trekhaak:
Nee
Gewicht:
786
Geïmporteerd :
0
Beschrijving:
Wordt dit jouw 'nieuwe' forenzenbak van Franse makelij?


Ben je op zoek naar een voiture die het liefst een beetje oud is, met goede stoelen en soepele vering. De effen lakkleur, de grauwe plastic bumpers, de kleine wieltjes en hoekige vormgeving ademen in alles de sfeer van de vroege jaren tachtig. Een auto die niet alleen hobby is, maar voornamelijk een functioneel gebruiksvoorwerp.


Deze auto heb ik zo'n 6 jaar in mijn bezit gehad. De R9 beviel al na de eerste proefkilometers zo goed dat ik meteen besloot deze auto aan te schaffen. Na vele jaren van plezier, gaan we helaas uit elkaar wegens ruimte gebrek.
Het is aan deze auto eenvoudig sleutelen, met goedkope en ruim beschikbare onderdelen. Want de R9 deelt de nodige onderdelen met z'n broertje Twingo.


In alles is de Renault 9 'back to basics': een 1108-cc motortje met 43 pk, een vierbak en voor het openen van de ramen mag er gezwengeld worden. Hoe minder elektronische onzin, hoe minder er stuk kan, toch? De beroemde kantelstoelen op een banaanvormig frame maken zowat elke zithouding mogelijk (en comfortabel). Het uitproberen van de diverse 'standjes' van de voorstoelen zorgde al voor de nodige hilariteit met vrienden en familie. Maar comfortabel, dat is 't!

Word jij de eigenaar van een 40 jaar oude auto met nét een ton op de klok, een roestvrije bodempartij en stoelhoezen uit de Renault Boutique die ik als 'sfeerverhogend' zou willen omschrijven?


Bij aankoop krijg je:

2 dozen met onderdelen oa spiegels lampen, filters etc etc

'nieuwe' voorspatborden Vliegroest, maar knal hard.

De Haynes manual met alle 'ins en outs' van deze auto

4 winterbanden op velg met veel profiel

APK tm juli 2024


Renault R9 9

Telefoon 06 - 48 22 35 49

Reactieformulier