Nieuwe functies Classictruckmarkt 01-04-2021

Beste adverteerder / bezoeker.
De laatste weken zijn er diverse nieuwe functies en velden bijgeplaatst.

Deze zijn pas zichtbaar als u ingelogd bent en dan links boven in het beeld op het "Huisje" klikt zodra u ingelogd bent zijn alle functies beschikbaar.

1 U kunt nu van een advertentie uw favoriet maken , dat gaat heel makkelijk door onder de beschrijving van de adverteerder op de knop "Favoriet maken" te drukken en om deze te bekijken dient u ingelogd te zijn, en dan ziet onder "Laatst bekeken advertentie" de nieuwe rubriek "Favoriete advertenties". Ook kunt u bij de favoriete advertentie weer op de knop "Favoriet verwijderen" drukken zodat deze weer verdwenen is uit uw favorieten.

2 Indien u een advertentie plaatst met "Bieden of Vraagprijs" heeft u de mogelijkheid "Bieden vanaf" in te vullen en daarbij uw start prijs in te vullen.

3 De foto`s kunnen nu op elk formaat worden geplaatst daar het programma de foto`s op het juiste formaat neerzet, foto`s dienen wel van het type "JPG" te zijn. Foto`s worden niet gekanteld.

4 Foto`s bladeren, op elke foto heeft u nu de mogelijkheid om per foto van de adverteerder door te bladeren door de pijltjes "< >" die u op elke foto onderaan weer vindt.

4 Ook zijn er weer nieuwe invul velden toegevoegd als u een advertentie plaatst, weet u het niet of niet van toepassing laat u de velden blanco, na plaatsen kunt u deze altijd weer invullen.
- Aantal cilinders
- Aantal versnellingen
- Motorinhoud
- PK`S
- Laadvermogen
- gewicht van de auto
- Lengte x breedte x hoogte

5 Help pagina toegevoegd welke u vindt boven aan de pagina.

6 Adverteerders kunnen niet meebieden op eigen object, en dus ook niet de prijs opdrijven.

7 Bij het plaatsen van een weblink dient u altijd te beginnen met "HTTPS://" voorbeeld staat in het vak, dus HTTPS://www.mijnwebsite.nl. Voorbeeld staat voorgedrukt

8 De titel alle "Advertenties van adverteerder" is verplaatst naar onder de beschrijving van adverteerder daar staat nu ook de functie "Bieden" en "Favoriet toevoegen/verwijderen" en "Klacht indienen".


9 Bij de mobiele telefoon kunt u bij het vermelde Whatsappnummer op het het nummer drukken en al gelang naar de instellingen van uw telefoon opent de functie Whatsapp zich.

10 Ook is er bij de prijsopgave de mogelijkheid "zie omschrijving" in te vullen.


Bij vragen kunt u altijd contact op nemen met contact@classictruckmarkt.nl

Een van de laatste nieuwe opties wordt met 1 muisklik 30 foto`s tegelijk plaatsen en de foto`s te kunnen schuiven en evt kantelen indien een foto verkeerd staat, deze omzetting is een behoorlijke ingreep op de pagina en zal nog even op zich laten wachten.